Start vrijdag 13 september 2019
WAAR EN WANNEER?
7 lessen van 2,5 uur
Lestijd: 09.30 tot 12.00 uur
Data: vrijdag 13, 20 september / 11 oktober / 1, 16 ,22 november/ 6 december
Locatie: Spaargarenstraat 46, 2341 JX Oegstgeest
Kosten: € 210,00 inclusief BTW 21% 
WAT KUN JE VERTWACHTEN:
In deze cursus leer je op een creatieve manier de basisprincipes van het fotograferen. Door verschillende praktijkopdrachten leer je de bediening en instellingen van jouw camera optimaal gebruiken en kom je in aanraking met vele facetten van de fotografie. Tijdens de lessen bespreken we de resultaten van het huiswerk op een groot beeldscherm. Daarbij komt steeds een deel van de theorie aan de orde waarmee je vervolgens aan de slag gaat.
Deze cursus is geschikt voor iedereen die in een inspirerende omgeving vertrouwd wil raken met z’n camera. Dit kan een spiegelreflex zijn of een compactcamera of een systeemcamera, waarvan sluitertijd, diafragma en iso handmatig ingesteld kunnen worden.
De onderwerpen die aan bod komen zijn: de belichtingsdriehoek (sluitertijd-diafragma-iso), scherptediepte, scherpstellen, bewegingsonscherpte, witbalans, histogram, lichtmeting, belichtingscompensatie, compositie, tegenlicht, flitsen, objectieven, bestandsformaten, resolutie, eenvoudige beeldwerking.
AANMELDEN:
Stuur mij via onderstaand contactformulier een bericht met vermelding 'basiscursus 09-2019'. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om de inschrijving definitief te maken.
Submit
Thank you!