Start woensdagochtend 19 september 2018
Deze cursus is bedoeld voor mensen die meer uit hun camera willen halen. Aan de hand van praktische oefeningen raak je vertrouwd met de creatieve- en de technische kant van fotografie. Door te werken in kleine groepen van maximaal 5 personen is er veel persoonlijke aandacht. Het accent ligt deze module op creatieve portretfotografie. 
WANNEER EN WAAR?
8 lessen van 2,5 uur
data: woensdagochtend 19, 26 september / 10, 17, 31 oktober / 7,14 en 21 november
lestijd: 9.30 uur tot 12.00 uur
locatie: Spaargarenstraat 46, 2341JX Oegstgeest
Kosten: € 250,00 inclusief BTW 21%​
PROGRAMMA:
Uitleg over de verschillende vormen van portretfotografie, belichting, communicatie, daglicht, studiolicht, low-en high key, compositie etc.
Praktijklessen met gebruik van daglicht en in een studio-opstelling
Beeldbewerking en workflow (o.a. Adobe Photoshop Elements, Adobe Lightroom en Photoshop CC, Google NIK filters)
Camerabediening en instellingen
De resultaten van het huiswerk bespreken we samen. Een belangrijk onderdeel van de cursus is het ontwikkelen van een eigen stijl, jouw manier van kijken. En hoe selecteer je de beste foto’s voor goed onderbouwde serie. Naast het wekelijkse huiswerk is er de mogelijkheid om te werken aan een langlopend thematisch project (serie, niet persé portret) met eventueel een expositie en/of fotoboek als afsluiting.
AANMELDEN:
Stuur mij via onderstaand contactformulier een bericht met vermelding 'cursus portretfotografie'. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om de inschrijving definitief te maken.
Submit
Thank you!